کد خبر : 34077
تاریخ انتشار : 29 دسامبر 2017 - 20:37
نسخه چاپی نسخه چاپی
تعداد بازدید 451 بازدید

اعتراضات چرا؟!

  سید محمدصادق محمدی وفایی: جهانیان دیدند اعتراضات مشهد و نیشابور را و گوش دادند و فهمیدند شعار معترضها را. خارجیهای معاند دوست دارند شعار بر علیه اصل و چشم نظام از بلندگوهای معترضین شنیده شود. داخلی ها نیز هرکس از ظن و عینک جناح خود نگاهی و تحلیلی کرد و باز نگاهها و تحلیلها […]

نتیجه تصویری برای سید محمدصادق محمدی وفایی

 

سید محمدصادق محمدی وفایی:
جهانیان دیدند اعتراضات مشهد و نیشابور را و گوش دادند و فهمیدند شعار معترضها را.
خارجیهای معاند دوست دارند شعار بر علیه اصل و چشم نظام از بلندگوهای معترضین شنیده شود.
داخلی ها نیز هرکس از ظن و عینک جناح خود نگاهی و تحلیلی کرد و باز نگاهها و تحلیلها خواهند کرد.
به یقین همه مردم نظام ارزشی جمهوری اسلامی را دوست دارند ولی برخی از امور لایه های از مردم را خشمگین کرده است که عبارتند از :
یکم :
حکومت با تشکیلات و اقتداری که دارد شاهد ایجاد موسساتی تحت عناوین مختلفی بود .این موسسات دارای شعبه های متعدد و متنوعی در سراسر کشور بودند . آزادانه و بی خیال و با حال داراییهای مردم را با شیوه های متفاوتی جذب کردند و سپس یکی پس از دیگری بانک پول خود را بستند و …
پرسشی فراگیر مطرح شد که حکومت ما چگونه با قدرت و سرعت مغازه های بدون مجوز و پروانه کسب را تعطیل می کند ولی در طول آن همه مدت موسسات جیب خالی کن را آزاد گذاشته است؟!
حتی اگر یک بار صدا و سیمای کشور اعلام می کرد که ای مردم پولهای خود را به صندوقهای …واریز نکنید قطعا این همه گرفتاری ایجاد نمی شد.
حال با این همه گرفتاری که برای مردم پیش آمده است می گویند:
چرا کسی تقصیری نمی پذیرد و چرا کسی عذرخواهی نمی کند؟!
دوم:
در ایران ما بارها تجربه شده است که در هرعیدی اجناس گرانتر می شوند و حتی زمزمه گرانی بنزین باعث سکته بازار و سپس افزایش قیمتها می شود. با این همه تجربه چرا دولت تدبیر و امید سه ماه قبل از آمدن سال جدید رسما از بنزین هزار و پانصدتومانی و …می گوید؟!
سوم:
مردم با بی کاری و مشکلات متعددی دست و پنجه نرم می کنند حاملهای انرژی و …گران شده است برق و گاز و …تصاعدی و گاه نجومی شده است . قیمت دولتی کنتور برق از دویست تومان به فوق میلیون رسیده است .
چرا در این شرایط به یک باره از حذف یارانه سی و دومیلیون نفر گفته می شود و دقیقا در همین ایام بحث افزایش هفتاد درصدی حقوق نمایندگان مطرح می کنند؟!
جناب پزشکیان می گوید حقوق نمایندگان از حقوق رانندگانی که آنها را جابه جا می کنند کمتر است!
نماینده ای دیگر می گویند به والله حقوق نمایندگی فاجعه است!
این مردم نیز این پرسش را مطرح می کنند اگر آن حقوقها فاجعه است پس قشر تحصیل کرده بی کار و بی پول را چه بنامند و چه بخوانند؟!

چهارم :
دادستان کل کشور از قاچاق کالا توسط …خبر می دهد و همه مردم می دانند حجم قاچاق کالاهایی که از بنادر رسمی وارد کشور می شود چه قدر زیاد و کمر شکن است و متاسفانه امیدی به بستن آن ورودیها ندارند با این حال در روز روشن و در تلگرامها می بینند که با دست فروشان چه برخوردی می شود؟!
پنجم :
سالهاست مردم از فاصله حقوقها و برخی تبعیضها ناراحتند ولی هیچ طرح امید آفرینی برای مبارزه با تبعیض در این پرداختیها نمی بینند!
ششم :
معمولا چپ و راست همدیگر را متهم و تخریب می کنند و هر کدام خدمات صورت گرفته جناح مقابل را انکار می کند و برخی از مردم نیز فقط اختلاسها و رانت خواری ها را می بینند.
هفتم :
شبکه های اجتماعی و ماهواره ها برای ضربه زدن به نظام شبانه روز تلاش می کنند و در داخل کشور نیز جناحها شبانه روز بر علیه همدیگر موضع گیری و …می کنند و از نقش دشمن اصلی برای انحراف لایه های از افراد جامعه غافل هستند.
هشتم:
امید سرچشمه ای برای نشاط و حرکت است تا دیروز خیلی ها به اموری دل بسته بودند و اکنون آن امیدها را پرپر شده یا در شرف پرپر شدن می بینند.
به یقین سیاه نمایی برخی ها در ضعیف کردن امید مردم بی اثر نبوده است.
نهم :
بسیاری از جوانان بی کارند و کارها در آن لایه های بالا فقط در دست تعدادی معین و سن و سال بالا تقسیم می شوند!
گاه به جوانان گفته می شود شما تجربه کاری ندارید و…
یا للعجب مگر آن وزیران و مدیران و …با تجربه به دنیا آمده بودند؟!
دهم:
مردم از بانکها و رباخواری آنها و جریمه هایی که می شوند خون به دل شده اند.
و پرسشی اساسی دارند تا کی این بانکها ربوی خواهند ماند؟!
چرا برای دادن قرض الحسنه ای به کوخ نشینان این همه سخت گیری می کنند ولی میلیارد و سه هزار میلیارد و …از آنها توسط …اختلاس می شود؟!
یازدهم:
متاسفانه ناشکری در جامعه موج می زند و بسیاری از مردم به زندگیهای اشرافی چشم و علاقه دوخته اند و زندگی و حقوقهای خود را فاجعه ای بیش نمی دانند!
گفتنی است معاندین بدانند این اعتراضات در حد یک تذکر به کارگزاران است و هرگز تهدیدی برای کشور به حساب نمی آید.
حامیان نظام جمعیت چند میلیونی بیست و دو بهمن است .

دیدگاه ها

نا شناس در گفته :

احسنت واقعا درست گفتید

[پاسخ]

کمی تا قسمتی انصاف. شاید یک سیاق سخن تقریبا خاص در گفته :

حاج آقا وجدانا خدا حفظت کنه انشاالله، که علیرغم اغلب هم لباسان به دنبال غنیمتی نیستی و فقط دلسوزانه برای حفظ اسلام و نظام تلاش میکنی و حرص میخوری. وجدانا چون همچون اسمت صادق هستی تقریبا تا آنجا که به ذهنت رسیده نارسایی خا را برشمرده ای.
البته تقریبا برشمرده ای، چون با توجه به صداقت و دغدغه مندی ات چیزهای بیشتری به ذهنت رسیده که به دلیل آن مصلحت یا این مصلحت سخن را کوتاه تر از فهم کردت ای.
لذا با توجه به این ایرادهایی که برشمرده ای، وجدانا دیگه چی مانده از ناکارآمدی و خرابکاری روی بدهد؟ دیگه چی از یک حکمرانی خوب مانده؟ به قول بی ادبا، دیه … دش منه!؟
بنا بر این، اگر این شیوه حکومتداری اسم اسلام را یدک نمیکشید به نظرم بعید بود بیست درصد قبولش داشته باشی.
با این حال، من نیز هئوز علیرغم سیگنال های قوی ناامیدی، عجیب است که خیلی امیدوارم بالاخره نظام درست بشه. شاید این امید نه چندان منطقی به این دلیل است که راه مفید دیگری متاسفانه وجود ندارد.
آیا شما هم مثل منی؟ با این تفاوت که شما بیشتر نگران اسلامی و من ایران.

[پاسخ]

کارشناس در گفته :

بنده گاها منتقد این روحانی بودم اما این نوشته اخیرش رو منصفانه ارزیابی میکنم

[پاسخ]

بیان دیدگاه !

نام :