کد خبر : 27867
تاریخ انتشار : 19 آگوست 2016 - 12:23
نسخه چاپی نسخه چاپی
تعداد بازدید 529 بازدید

پاسخ فرماندار دورود به گفته‌های فرماندار الیگودرز درباره جاده‌کشی به دریاچه گهر

فرماندار شهرستان دورود، ماشاءاله نعمتی به گفته‌های فرماندار الیگودرز درباره‌ی کشیدن جاده به سوی دریاچه گهر «پاسخ منفی» داد. نعتمی به خبرنگاران گفت: «اخیراً به بهانه دسترسی عشایر به جاده جاده‌ای از سمت الیگودرز به اشترانکوه و دریاچه گهر در حال ساخت است که مخالف قوانین زیست‌محیطی است و بنده از مسئولان الیگودرز می‌خواهم تابع […]

نعمتی

فرماندار شهرستان دورود، ماشاءاله نعمتی به گفته‌های فرماندار الیگودرز درباره‌ی کشیدن جاده به سوی دریاچه گهر «پاسخ منفی» داد.

نعتمی به خبرنگاران گفت:

«اخیراً به بهانه دسترسی عشایر به جاده جاده‌ای از سمت الیگودرز به اشترانکوه و دریاچه گهر در حال ساخت است که مخالف قوانین زیست‌محیطی است و بنده از مسئولان الیگودرز می‌خواهم تابع قانون باشند».

هدف اصلی این جاده را فرماندار شهرستان دورود توجه به گردشگری از طرف مسئولان الیگودرز دانسته اما این نوع جاده‌کشی را خلاف قوانین محیط زیست که می‌گوید اشترانکوه و دریاچه گهر حفاظت شده است دانسته.

فرماندار شهرستان دورود به فرماندار شهرستان الیگودرز هشدار داده است اگر سازمان محیط زیست استان مانع این جاده‌کشی به اشترانکوه و دریاچه گهر نشود از راه مراجع قضایی به دفاع از اکوسیستم دریاچه گهر اقدام می‌کند.

فرماندار شهرستان الیگودرز، ولی‌اله میرزایی اصل، است که مهرماه 93 به عنوان فرماندار شهرستان الیگودرز منصوب شد و البته وی تجربه‌ی فرمانداری سنندج را نیز در کارنامه‌ی مدیریتی خویش دارد.

جاده‌ای که از طرف الیگودرز به سوی اشترانکوه و دریاچه گهر در حال ساخت است فاصله‌ی الیگودرز به دریاچه گهر را به دو ساعت می‌کاهد اما فرماندار دورود این دریاچه را با استناد به تقسیمات کشوری جزء حوزه شهرستان دورود می‌داند و معتقد است حتی فرمانداری دورود با تله کابین بردن به دریاچه گهر مخالفت ورزیده است زیرا نمی‌خواهد براساس قوانین زیست‌محیطی، محیط‌زیست دریاچه گهر بهم بخورد.

جاده‌کشی به سوی اشترانکوه و دریاچه گهر را فرماندار دورود باعث از بین رفتن انواع گونه‌های گیاهی و جانوری دانسته است.

گفته می‌شود سالانه نزدیک به 70 هزار گردشگر از نگین اشترانکوه بازدید می‌کنند.

دریاچه گهر در ارتفاع دو هزار و 350 متری از سطح دریا قرار دارد.

برخی منابع تاریخی روایت می‌کنند اولین شخصی که دریاچه گهر را کشف کرد یک اتریشی به نام رودلر بود که در سال 1888 میلادی نگین اشترانکوه را کشف کرد.

این دریاچه 1700 متر طول و از 400 تا 800 متر عرض دارد و عمق آن نیز در قسمت‌های گونه‌گون بین 4 تا 28 متر است و البته در برخی جاها هنوز عمق واقعی‌اش به دقت روشن نشده است.

گونه‌های جانوری متعددی همچون کبک، عقاب، خرس، روباه، شغال، خرگوش، گرگ، گراز و دیگر گونه‌ها در منطقه‌ي حفاظت شده‌ی اشترانکوه زیست می‌کنند.

دریاچه گهر از جاذبه‌های طبیعی گردشگری (اکوتوریسم) در کشور محسوب می‌شود.

دیدگاه ها

حمزه امرای ازرومشگان در گفته :

وای خدای من یکی جلوی این نابودی وخراب کاری روبگیره

[پاسخ]

طرهانی در گفته :

برای دیدن این دریاچه پنج ساعت باید پیاده روی کنی که برای افراد کم و یا ناتوان مشکل افرین است و نمی توانند از این نعمت خدادادی بهره و لذت ببرند ، پس جاده کشی کار خوبی است و جذب توریست بیشتری می کند.

[پاسخ]

بیان دیدگاه !

نام :