کد خبر : 16287
تاریخ انتشار : 23 ژانویه 2015 - 20:58
نسخه چاپی نسخه چاپی
تعداد بازدید 706 بازدید

چای زرشک و خواص آن

    – دم کرده زرشک مناسب برای درمان ورم و زخم معده و روده می باشد. – همچنین مناسب جهت درمان اسهالهای خونی یا زخم روده می باشد. – به دلیل وجود ویتامین B فراوان در زرشک، دم کرده میوه آن در پیشگیری از سرماخوردگی نقش بسزایی دارد. – دمنوش آن ادرارآور و خلط‌آور […]

 

 

zereshk
– دم کرده زرشک مناسب برای درمان ورم و زخم معده و روده می باشد.
– همچنین مناسب جهت درمان اسهالهای خونی یا زخم روده می باشد.
– به دلیل وجود ویتامین B فراوان در زرشک، دم کرده میوه آن در پیشگیری از سرماخوردگی نقش بسزایی دارد.
– دمنوش آن ادرارآور و خلط‌آور است و برای خوشبو شدن دهان نیز استفاده می‌شود.
– دمنوش زرشک نیز دارای خاصیت تصفیه‌کننده و ضدعفونی کننده خون، منقبض کننده عروق می باشد.
– تقویت کننده قلب و کبد است.
– زرشک صفرا آور بوده و در درمان سنگ کیسه صفرا بسیار مؤثر است.
– بی اشتهایی را برطرف می کند.
– فشار خون را پایین می آورد.

منع مصرف:
– خانم های باردار از مصرف آن خودداری کنند.
– میزان مصرف بالای این گیاه به مدت طولانی می تواند سبب ناراحتی معده و روده ها شود و مانع از جذب ویتامین B کافی در بدن شود.
.
روش درست کردن:
دو قاشق غذاخوری زرشک شسته شده را در یک قوری چینی ریخته و آب با دمای 8۰ درجه به آن اضافه کنید و اجازه دهید که به مدت ۱۰ دقیقه دم بکشد. نوشیدنی خوشرنگ شما آماده است در صورت تمایل آن را با نبات سفید و یا عسل شیرین کنید.

تندرست باشید.

بیان دیدگاه !

نام :