بسته ویژه ی خوراک وتندرستی ازمنظرطب سنتی
1- آب : آب رابرای مصرف بجوشانید،بعد خنک یاولرم میل کنید. اگر دسرسی دارید آب شربتان ، آب چشمه باشد. 2- روغن : شحم گاو،روغن زیتون،روغن زرد حیوانی،روغن کنجد،روغن دنبه نکته: روغن حیوانی(دان) ، شحم گاو و دنبه برای بالای 50سال توصیه نمیشود مگربه کار و ورزش سنگبن مشغول باشند. 3- نان سالم :نان […]
1- آب : آب رابرای مصرف بجوشانید،بعد خنک یاولرم میل کنید. اگر دسرسی دارید آب شربتان ، آب چشمه باشد.
2- روغن : شحم گاو،روغن زیتون،روغن زرد حیوانی،روغن کنجد،روغن دنبه
نکته: روغن حیوانی(دان) ، شحم گاو و دنبه برای بالای 50سال توصیه نمیشود مگربه کار و ورزش سنگبن مشغول باشند.
3- نان سالم :نان سبوس دارکه باتنور گلی یاسنگی استفاده شود مثل نان سنگگ.
نکته: اگر دسترسی ندارید، شبی 1 قاشق سبوس گندم دریک لیوان آب ولرم حل کرده،بنوشید.
4- نمک :نمک دریا یاسنگ نمک.
نمک های فعلی موجود دربازاردارای ید شیمیایی هستند وباعث کم کاری یاپرکاری غده تیروئید وسرطان تیروئید می شود. محیط خود را آلوده می کنند.
5- قند سالم :عسل،انجیر،توت،خرما،شیره انگور،شیره خرما،کشمش.
6- شکرطبیعی :شکرقهوه ای یازرد که ازنیشکر تهیه شده نه شکرهای فعلی که ازچغندرتهیه می شود.
7- رب :رب انار،رب به،رب توت، رب سیب.
8- سبزی ها ومیوه: تره،ترب،کاسنی،خرفه،بادرنجبویه. میوه ها فقط میوه ی فصل.
ازخوردن شاهی وگشنیز پرهیز کنید،شاهی بخصوص درشب باعث جذام،وگشنیز باعث ضعف حافظه.
9- دمنوش :بادرنجبویه،زعفران،دارچین،زنجفیل،گزنه،پونه،رازیانه ، استوخودوس و… .
البته بطورمداوم نباید ازیک دمنوش استفاده نمود. گل گاوزبان برای پرفشاری خون با احتیاط مصرق شود.
10- میزان وعده های غذایی: فقظ صبح وشام ( البته وعده شام سر شب باشد.)
نهارحذف شود،برخلاف طب وتغذیه ی مدرن که می گوید شام نخورید.این یک خیانت درحق سلامت مردم است.
11- ظروف:اولویت باظرف های سنگی ،بلوری ،سفالی ،مسی ،چدن ولعابی است.
12- نگهداری گوشت درفریزر ویخچال:بیشترازسه روز از زمان ذبح در یخچال نماند.(سبب بیماریست اگربیشتربماند ولو اینکه فریز کنید.)
13- نوشابه سودمند وسنتی سکنجبین را فراموش نکنید.( شبی یک سوم لیوان +بقیه آب)
14- مصرف خاکشیر را وارد سبد غذایی خود کنید.
15 – پرهیز جدی ازفست فود ها و دارای مواد نگهدارنده
16 – پرهیز از گوشت گاو، گوساله و مرغ های هورمونی
17- آجیل و خشکبار را خام مصرف کنید. از مغز آماده ی آجیل و خشکبار پرهیزکنید.
تندرست باشید
سلام استادممنون ازمطلب جالبی که نوشتیداگه امکانش هست درموردعفونت لثه ودرمان اون جوابی بنویسید
[پاسخ]
فتحعلی قبادی پاسخ در تاريخ پنجشنبه 28 ژانویه , 2016 6:06 ب.ظ:
سلام
سپاس ازلطفتان
با ترکیب 2قسمت نمک دریا و 1قسمت عسل خمیردندان درست کرده استفاده کنید.
آبلیموی تازه را در دهان به مدت 5 دقیقه نگه دارید. بستگی به میزان عفونت روزی 3تا5 بار تکرار کنید.
ترکیب:
یک حبه سیر ریز شده با مقداری آبلیموی تازه و عسل را روزی 3 بار بنوشبد
تندرست باشید
[پاسخ]