کد خبر : 37281
تاریخ انتشار : 1 ژانویه 2024 - 21:03
نسخه چاپی نسخه چاپی
تعداد بازدید 571 بازدید

جلد دوم دانشنامه مطبوعات ایران منتشر شد

جلد دوم دانشنامه مطبوعات ایران به سرپرستی دکترمحمدجعفر محمدزاده، اهل شهرستان کوهدشت، منتشر شد. به گزارش هومیان به نقل از خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، جلد دوم دانشنامه مطبوعات ایران که ۳۵۱ مدخل تألیفی است در کار نگارش آن افزون بر نویسندگان جوان و پرکار، نام‌های آشنایی از نویسندگان با تجربه و با سابقه دانشنامه‌نگاری مانند: عبدالحسین […]

جلد دوم دانشنامه مطبوعات ایران به سرپرستی دکترمحمدجعفر محمدزاده، اهل شهرستان کوهدشت، منتشر شد.

به گزارش هومیان به نقل از خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، جلد دوم دانشنامه مطبوعات ایران که ۳۵۱ مدخل تألیفی است در کار نگارش آن افزون بر نویسندگان جوان و پرکار، نام‌های آشنایی از نویسندگان با تجربه و با سابقه دانشنامه‌نگاری مانند: عبدالحسین آذرنگ، حسن میرعابدینی، رحیم رئیس‌نیا، رضا نوزاد، حسین مسرت، مهران آشوری، میلاد عظیمی، محسن ذکا اسدی، مسعود راستی‌پور، سیروس سوند رومی، لئا دانیالی، آرا آوانسیان، رقیه فراهانی، حمید نجار، محمدحسین خسرو پناه و… و نیز زنده‌یادان اکبر نحوی و ابوالفضل خطیبی نیز در تدوین آن به چشم می‌خورد.
کار تألیف و تدوین دانشنامۀ مطبوعات ایران از سال ۱۳۹۰ به سرپرستی دکتر محمدجعفر محمدزاده، اهل شهرستان کوهدشت لرستان، آغاز شده است که جلد یکم آن شامل مدخل‌های (آ و الف) در سال ۱۳۹۳ شامل ۲۰۸ مقاله منتشر شده است. اینک پس از وقفه‌ای نه‌ساله جلد دوم از سوی انتشارات دانشنامه مطبوعات به زیور چاپ آراسته شده و بزودی روانه بازار می‌شود.
در کار تألیف دانشنامه مطبوعات ایران بیش از یکصد و پنجاه نفر از دانشنامه‌نگاران باسابقه و نام‌آشنا و گروهی از جوانان علاقه‌مند همکاری کرده‌اند. سرویراستار جلد دوم دکتر محمدجعفر محمدزاده است و ویراستاران علمی دوم جلد خانم دکتر راضیه آبادیان و دکتر محمدمهدی مقیمی‌زاده است.
گفتنی است در جلد یکم دانشنامه زنده یاد دکتر ابوالفضل خطیبی به همراه ردکتر راضیه آبادان ویراستاران علمی دانشنامه بودند. تدوین و نگارش دانشنامه مطبوعات ایران به شیوه‌ای روشمند، علمی و در تراز دانشنامه‌های بزرگ ایران و نیز ویژگی‌های اختصاصی برپایه نام مطبوعات ایران تدوین و نگارش شده است که از آغاز انتشار نخستین روزنامه، کاغذ اخبار میرزا صالح شیرازی، تا عصر حاضر به ترتیب الفبایی است که در جلد یکم مداخل (آ – الف) و در جلد دوم (ب – پ) را دربر دارد.
نخستین مقاله از جلد دوم باباآدم و و واپسین آن پیوندما است. برپایه اطلاع‌رسانی «موسسه دانشنامه مطبوعات ایران» برنامه رونمایی، نقد و بررسی اثر و نیز نحوه سفارش و خرید و مراکز توزیع دانشنامه مطبوعات ایران به‌زودی اطلاع‌رسانی خواهد شد.

بیان دیدگاه !

نام :