کد خبر : 14110
تاریخ انتشار : 31 اکتبر 2014 - 17:32
نسخه چاپی نسخه چاپی
تعداد بازدید 1,447 بازدید

طبع برخی خوراکی ها. حتما بخوانید

      متناسب با طبع خود و فصول بخورید و بیاشامید سرد و خشک: پنير ، کشک ، قدید(گوشت کهنه) ، عدس، ماش، ماهی، برنج، زرشک، سیب زمینی، خرفه، گیشنیز، سماق، گوجه سبز، زال زالک، ازگیل، زیتون کال، شلیل، نارنگی، ترشک، غازیاقی، ریش بز، شِنگ، ریواس، بلوط، شاه بلوط، خشخاش، ارزن، سنجد، تمبر هندی، […]

 

 

 

غذاهامتناسب با طبع خود و فصول بخورید و بیاشامید

سرد و خشک:
پنير ، کشک ، قدید(گوشت کهنه) ، عدس، ماش، ماهی، برنج، زرشک، سیب زمینی، خرفه، گیشنیز، سماق، گوجه سبز، زال زالک، ازگیل، زیتون کال، شلیل، نارنگی، ترشک، غازیاقی، ریش بز، شِنگ، ریواس، بلوط، شاه بلوط، خشخاش، ارزن، سنجد، تمبر هندی، نشاسته، ولیک، و…
سرد و تر:
شیر، سرشیر، خامه، قره قروت، لور، ماست، کره، ماست چکیده، دوغ ،(سرکه) ترشى‏ ها، غوره، کله پاچه، سیرابی، جگر سفید، بز، مرغ و خروس ماشینی، جوجه ماشینی، گوشت گاو و گوساله، میگو، اردک، انار، سیب ترش، لیموترش، آلوسیاه، آلبالو، زردآلو، خیار سبز، کدو خورشتی، کاهو، بامیه، اسفناج، بلمک، سلمک، لوبیا سبز، قارچ، هندوانه، آلو بخارا، آلو زرد، شفتالو، ذغال اخته، هلو، پرتقال، لیمو شیرین، دارابی، بنائی، بیدخونی، لیمو عمانی، گریب فروت، بالنگ، نارنج، بکرائی، کیوی، گوجه فرنگی، گرمک، اسفرزه، تخم مرو، توت فرنگی، شاه توت، خاکشیر، بارهنگ، تخمه گرمک، تخمه هندوانه، تخمه کدو، حُلّر، نخود فرنگی، باقالا، جو، و…
گرم و خشک:
چای، خرمالو؛ موم، زردچوبه، آویشن، اکلیل کوهی، بادیان رومی، رازیانه، برگ بو، پونه کوهی، جوز هندی، خردل، دارچین، فلفل قرمز، زردچوبه، زعفران، زنجبیل، زنیان، زیره سبز، زیره سیاه، فلفل سیاه، فلفل سفید، گل رنگ، کاکائو، هل، میخک، گلپر، وانیل، سیاه دانه، انیسون، شتر، موز، خرما، سیب قرمز، بادمجان، بی بر(نوعی فلفل)، فلفل سبز، فلفل دلمه ای، فرنجمشک، یونجه، کرفس، شاهی، پونه، سوسنبر، مرزه، ترخون، نعناع، پیازچه، تربچه، والک، شور، کنگر فرنگی، شنبلیله، جعفری، تره، ریحان، مرزه، تره فرنگی، کنگر، کلم بروکلی، گل کلم، کلم برگ، چغندر، موسیر، سیر، پیاز، ترب سیاه، چلغوز، شاه دانه، بذرک سیاه، بذرک قهوه ای، بنه(پسته کوهی)، بادام کوهی، نارگیل، فندق، پسته، گردو، بادام هندی، لپه، دال عدس، نخود سیاه، نخود سفید، عسل، کشمش، مویز، نان، گاو میش، کوهان شتر، شیر شتر، شتر مرغ، پیه و دمبه، و….
گرم و تر:
نخود، لوبیا چیتی، لوبیا قرمز، لوبیا چشم بلبلی، لوبیا کشاورزی، گندم، جوی دو سر، لوبیا سویا، بادام زمینی، کنجد، تخمه دست انبو، تخمه آفتاب گردان، تخمه خربزه، تخمه طالبی، شلغم، سیب زمینی ترشی، هویج فرنگی ،زردک، شقاقل(هویج بیابانی)، کلم قمری، مارچوبه، توت سیاه، توت سفید، توت خشک، قدومه شیرازی، قدومه باغی،بولاغ اوتی، تخم شربتی، بالنگو، تخم ریحان، خربزه، طالبی، دست انبو، کدو حلوائی، گیلاس، انگور، گلابی، قیسی، زیتون رسیده، آناناس، پاپایا(خربزه درختی)، انبه، گوسفند، مرغ محلی،تخم مرغ، جوجه مرغ محلی، غاز، بوقلمون، کبک، بلدرچین وحشی، قرقاول، سار، گنجشک، لک لک، دل، کبوتر، آهو، قلوه، جگر سیاه، و…

بیان دیدگاه !

نام :