کد خبر : 12817
تاریخ انتشار : 8 سپتامبر 2014 - 14:23
نسخه چاپی نسخه چاپی
تعداد بازدید 888 بازدید

چای میوه گل نسترن (طبیعت گرم)

      خواص: پایین آورنده فشار خون و قندخون، سرشار ویتامین ث، ضد سرماخوردگی، مقوی معده، ضد اسهال طرز تهیّه: میوه گل نسترن (15 عدد) در یک قوری (2 لیوان آب جوش) به همراه مقداری نبات دم کرد میل شود. نکاتی در باره چگونگی دم کردن دم نوش های گیاهی : ۱٫ برای دم […]

 

 

 

1554266117_1fe04ecb37_o

خواص: پایین آورنده فشار خون و قندخون، سرشار ویتامین ث، ضد سرماخوردگی، مقوی معده، ضد اسهال

طرز تهیّه: میوه گل نسترن (15 عدد) در یک قوری (2 لیوان آب جوش) به همراه مقداری نبات دم کرد میل شود.
نکاتی در باره چگونگی دم کردن دم نوش های گیاهی :
۱٫ برای دم کردنی های گیاهی بهتر است از قوری های چینی یا شیشه ای استفاده شود.
۲٫ قوری را روی حرارت غیر مستقیم کتـری یـا سمـاور قرار دهیم.
۳٫ برای دم کشیدن ۱۵ دقیقه کافی است امّا هر چه بیشتر دم بکشد بهتر است.
۴٫ چای را صاف نموده و میل نمائید.
۵٫ دم کشیده و صاف کرده این چای ها تا چند روز قابل مصرف است

بیان دیدگاه !

نام :