چای میوه گل نسترن (طبیعت گرم)
خواص: پایین آورنده فشار خون و قندخون، سرشار ویتامین ث، ضد سرماخوردگی، مقوی معده، ضد اسهال طرز تهیّه: میوه گل نسترن (15 عدد) در یک قوری (2 لیوان آب جوش) به همراه مقداری نبات دم کرد میل شود. نکاتی در باره چگونگی دم کردن دم نوش های گیاهی : ۱٫ برای دم […]
خواص: پایین آورنده فشار خون و قندخون، سرشار ویتامین ث، ضد سرماخوردگی، مقوی معده، ضد اسهال
طرز تهیّه: میوه گل نسترن (15 عدد) در یک قوری (2 لیوان آب جوش) به همراه مقداری نبات دم کرد میل شود.
نکاتی در باره چگونگی دم کردن دم نوش های گیاهی :
۱٫ برای دم کردنی های گیاهی بهتر است از قوری های چینی یا شیشه ای استفاده شود.
۲٫ قوری را روی حرارت غیر مستقیم کتـری یـا سمـاور قرار دهیم.
۳٫ برای دم کشیدن ۱۵ دقیقه کافی است امّا هر چه بیشتر دم بکشد بهتر است.
۴٫ چای را صاف نموده و میل نمائید.
۵٫ دم کشیده و صاف کرده این چای ها تا چند روز قابل مصرف است